Magazin

spin tip
Spin Tip
februarie 3, 2018
eco heater
Eco Heater
februarie 3, 2018
Show all

Spin Tip 2 bucati

158,00 lei 148,00 lei

Economisiti 10 Lei
Transport Gratuit
Comanda rapid telefonic la 0738.023.887
Pachetul dvs. Spin Tip include:
2 dispozitive Spin Tip;
32 varfuri de silicon care pot fi reutilizate;
1 manual de utilizare.

Stoc epuizat

Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Vă prezentăm noul și revoluționarul sistem de extracție a cearei din urechi, Spin Tip. Acest produs este cel mai confortabil și mai sigur mod de a vă curăța urechile. Pur și simplu puneți vârful în ureche și îndepărtați ceara într-un mod sigur și ușor ca niciodată.

Spin Tip – pentru curatat cavitatea urechii. 

Produs ORIGINAL exact ca in reclama de la TV!

Acumularea de ceară umedă și murdărie în canalele urechii noastre provoacă disconfort și chiar poate fi dăunătoare pentru auzul nostru. În plus, curățarea urechilor cu betisoare de bumbac nu este soluția, potrivit experților medicali, acestea sunt într-adevăr o problemă, împingând ceara adânc în canalul urechii și chiar provocând deteriorarea timpanului.

Țineți urechile curățate în siguranță și eficient cu sistemul revoluționar de extracție a cearei Spin Tip. Pur și simplu puneți vârful Spin Tip în ureche și îndepărtați ceara într-un mod sigur și ușor ca niciodată, fara durere.
Secretul sistemului de extracție tip Spin Tip este vârful de silicon proiectat științific, realizat din crestături moi și sigure, care elimină ușor și eficient ceara din canalul urechii. Rezultatul? Curățați urechile și nu există riscul de rănire.

Nu pierdeți banii în fiecare lună cumpărand betisoare de urechi! Îndepărtați ceara cu sistemul de extracție a vârfului de rotație, cu vârfuri de silicon moi, care sunt ușor de curățat și pot fi reutilizate, pentru a economisi o gramada de bani.

Ofertă exclusivă: Veți primi 32 varfuri de silicon de extracție a cearei Spin Tip si 2 dispozitive. Economisiti 10 Lei si beneficiati de Transport GRATUIT!

Pachetul dvs. Spin Tip include:

2 dispozitive Spin Tip;
32 varfuri de silicon care pot fi reutilizate;
1 manual de utilizare.

Recenzii (0)

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Spin Tip 2 bucati”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *