Magazin

Lenjerie Jadies Fresh Panty
februarie 11, 2018
Sound Zoomer
iulie 11, 2018
Show all

Sharp Fit

179,00 lei

Comanda rapid telefonic la 0738.023.887
Produs original ca la TV!

Descriere

Sharp Fit a fost votata cea mai bună husa pentru canapea care poate ajuta la transformarea aspectului mobilierului vechi. Aceste huse sunt disponibile pentru fotoliu, canapea și canapele de doua persoane. Există două modele – clasice și moderne, cu extensii stânga și dreapta pentru a se potrivi fiecărui stil. Sharp Fit asigură că uimitorul model de culoare bej și gri poate adăuga un stil de decor.

De ce sa alegi Sharp Fit?

  • Made in Italy cu un aspect modern;
  • Are in compozitia sa 50% bumbac si este moale
  • Se intinde de doua ori mai mult decat dimensiunea initiala
  • Husa cu potrivire perfecta pentru canapea, coltar si fotoliu
  • Se spala usor la masina de spalat

Cum funcționează Sharp Fit?

Aceasta husa asigură o potrivire perfectă de fiecare dată la fotoliu, canapea și chiar canapele mai mici. Sharp Fit garantează că este nevoie de mai puțin de 2 minute pentru a se pune peste mobilier, sau orice piesa de mobilier similara cu cea a unei canapele. Nu este nevoie să aveți calificări specializate sau unelte necesare pentru a le aseza.

Transformați-vă mobilierul: cu aceasta husa aveti o soluție rapidă, ușoară și eficientă pentru a schimba aspectul interiorului. Se prevede ca acesta să fie realizat cu un design de vârf de calitate în Italia, pentru a asigura un aspect personalizat de fiecare dată. Straturile Sharp Fit se pot întinde cu capacitatea de a întinde de până la două ori mai mult, pentru a se potrivi cu mobilierul de dimensiuni standard.

Caracteristici excepționale -husa promite să aibă o țesătură super-moale și durabilă, care oferă confort chiar și în câteva ore de utilizare. Se afirmă că are o țesătură de bumbac de 50%, care este respirabilă și durabilă. Își menține forma și proprietățile chiar și spălată în mașină, ceea ce înseamnă că deversările și petele nu mai pot distruge mobila. Sharp Fit afirmă în continuare că proprietatea de curățare ușoară îl face rezistent la animalele de companie și copii. Sharp Fit vă ajută într-adevăr să transformați aspectul interiorului dvs.

Culori disponibile – gri și bej

Husa Sharp Fit se potriveste pentru fotolii, canapea cu 2 locuri, canapea cu 3 locuri si orice piesa de mobilier de dimensiuni apropiate.

Recenzii (0)

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Sharp Fit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *