Magazin

molino heater
Molino Heater
ianuarie 16, 2018
dermaclarex
Dermaclarex
ianuarie 27, 2018
Show all

Clever Cane

99,00 lei

Comanda rapid telefonic la 0738.023.887
Produs original ca in reclama TV!

Stoc epuizat

Descriere

Acest baston Clever Cane a fost proiectat pentru a vă ajuta să vă deplasați mai usor, mai sigur si mai practic. Cel de-al doilea mâner vă permite să vă protejati când vă ridicați dintr-o poziție așezată. Lanterna cu LED-uri vă poate lumina calea pe timp de noapte. Alarma poate fi folosită pentru a atrage atenția în diferite situații periculoase. Nu este un dispozitiv miracol care vă va permite să navigați printr-o tornadă sau uragan, dar vă va ajuta cu restul nevoilor de mers pe jos de zi cu zi. Aveți bunici care au nevoie de noi bastoane pentru a se deplasa? Clever Cane este răspunsul!

Caracteristici Clever Cane

Sta ridicat fara ca dvs sa il sustineti;
Este pliabil – pentru o depozitare mai usoara;
Inaltime ajustabila cu 5 setari de la 86 cm la 96 cm inaltime;
LED puternic incorporat;
Baza puternica cu 3 puncte de contact, care se roteste la 360grade;
Maner anatomic – pentru a amortiza socurile;
Este mai aderent pe suprafete inegale;

Clever Cane Pret, Reduceri si Cost de transport

1 x baston Clever Cane costa 99 Lei + transport 15 Lei Bucuresti / 26 Lei alte localitati;
Sau Economisiti 10 Lei si Transport Gratuit la pachetul de 2 Clever Cane Pret 188 Lei.

Clever Cane – un baston stabil, cu o stabilitate suplimentară și securitate

Clever Cane este mult mai mult decât un baston, se sustine singur, are o greutate mica dar puternică, vă va oferi sprijin suplimentar, în picioare sau cand stati jos, precum și creșterea mobilității pe suprafețe alunecoase. Vă veți bucura, de asemenea, de liniștea dvs., datorită unei alarme încorporate pentru a vă proteja pe străinii nedoriți sau semnalați pentru ajutor dacă sunteți în primejdie. Există chiar și o lumină, astfel încât să puteți vedea încuietori, întrerupătoare și alte detalii ascunse de întuneric.

Cele mai multe bastoane sunt într-adevăr nu mai mult decât un baston, sfârșitul lor subțire, nu este ceva ce ar trebui să fie echilibrat când încearcă să sprijine greutatea ta. Ele pot aluneca cu ușurință pe pardoseli, gresie sau pe suprafețe umede sau se blochează între plăci de pavaj, pietre și grătare. Ca să nu mai vorbim de scufundări în pământ moale și nisip, lăsându-vă inpotmolit, sau chiar căzut și neajutorat.

Clever Cane este mult mai mult decât un baston deoarece are grijă de tine înainte de a te ridica chiar să te plimbi!

Cu un picior de cauciuc super-securizat, conectat printr-o balama special creată, Clever Cane se ridică chiar de la sine! Puteți sa-l lăsati să stea în picioare în timp ce utilizați ambele mâini, fără a fi nevoie să o sprijiniți împotriva unui perete. Clever Cane, acționează ca un al treilea picior autentic pentru stabilitate și sprijin în timp ce mergeți și chiar când stați. Baza de cauciuc Clever Cane se extinde prin trei degete de cauciuc și o articulație pivotantă, astfel încât să puteți aborda cu încredere acele suprafețe incerte, cum ar fi pietriș, pietre și străzi alunecoase umede.

În plus, există un mâner secund, acoperit cu spumă, care se îndoaie la un nivel inferior, astfel încât să aveți un mâner în fiecare mână pentru a vă ajuta să stați sau să stați ușor și confortabil, fără teamă ca veti cădea.

Și când sunteți relaxați si în siguranță și nu mai aveți nevoie de el, inteligentul Clever Cane se îndoaie și se fixează în siguranță pentru o depozitare ușoară!

Dar asta nu este tot!

Clever Cane nu vă ține doar în siguranță de la căderi. Plasat chiar sub degetul mare, pentru acces instantaneu, este un buton care emite o alarmă. Dacă vă simțiți amenințat sau nesigur, sau dacă aveți nevoie de asistență, trebuie doar să apăsați butonul de alarmă și să avertizați oamenii asupra situației dificile.

Există chiar și o lumină cu LED-uri luminoase cu 4 becuri care se află în mânerul superior care se îndreaptă în față și este de asemenea operată de degetul mare, astfel încât să puteți observa cu ușurință încuietori, pași, bălți, butoane – orice poate fi greu de văzut în întuneric. Așa că uitați să vă bateți cu cheile și comutatoarele în întuneric. Doar îndreptați mânerul și porniți lumina!

Deci, după cum vedeți, Clever Cane este mult mai mult decât un băț de mers pe jos, cu Clever Cane de partea ta, vei fi uimit de ceea ce poți face!

Recenzii (0)

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Clever Cane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *